Bryllup

Den dag I altid
har drømt om

Vi vil gøre vores yderste for at opfylde jeres bryllupsønsker, og vi har de fleksible muligheder for at kunne gøre det. Fx tilbyder vi gode cateringkontakter og flere unikke steder, I kan holde festen. Har I et bestemt sted på ønskesedlen, rykker vi ud med en opsætning af telte, der passer til. I skal blot fortælle os, hvilken bryllupsdag I altid har drømt om, så skaber vi rammerne sammen.

Fest

Gør festen original
og uforglemmelig

Skal din fest skille sig ud, skal du blot fortælle os om dine ideer. Vi kan supplere med vores mange erfaringer fra øvrige arrangementer, og sammen kan vi skabe rammerne for din helt personlige fest. Når teltet er rejst, kommer den gode stemning helt af sig selv. Vi har telte til selskaber i alle størrelser samt forslag til unikke steder og gode cateringkontakter, så alt er parat til den store dag.

Konfirmation

Skab en konfirmation
ud over det sædvanlige

For de fleste konfirmander er det første gang, de er i centrum for en fest, og måske vil de unge gerne gøre det lidt anderledes? Vores telte giver de uhøjtidelige rammer, der rummer masser af muligheder for dejlige minder for livet. Vi lytter til ønskerne og sparrer gerne om telte, opstillinger og beliggenhed, så vi sikrer, at det bliver en konfirmation, I alle aldrig glemmer.

Event

Spræng de faste rammer

Vi har set det gang på gang. Firmafesten og konferencen bliver bare noget helt særligt, når den foregår i et telt. Det samme gælder, hvis du skal arrangere en produktlancering, stå for originale happenings til festivaler eller sørge for fx mad- og messestande. Lad os høre om din event og dine ønsker, så hjælper vi med at skabe de perfekte rammer.

Lad os skræddersy et uforpligtende forslag

Hvordan skal dit drømmearrangement
se ud?

Vi sørger for høj standard – aldrig standardløsninger

Hos Luksustelte er hvert arrangement unikt, og vi leverer høj standard hver gang. Der er altid en masse forventninger at indfri, så vi lytter og spørger, til vi har den fulde ønskeliste, og ud fra den kan vi sammen skabe de perfekte rammer.

Fleksible telte og gode kontakter

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal bidrage med. Udover vores fleksible telte kan vi sørge for alt fra møbler og gulv til bålsted og bar. Vi har varmekanoner, lydanlæg og tallerkner, glas, bestik mm. Og ikke at forglemme hyggelige lyskæder, bålfade, fadølsanlæg og diskokugle. Derudover har vi gode kontakter til både, catering, fotograf, dekoratør, bartender og mege mere.