Vores telte kan både rumme den gode stemning og samtidig holde vind og vejr ude. Vi har valgt at tilbyde Tentipi telte, fordi de er udført i anerkendt svensk kvalitiet med høje krav til materialer. De har et godt indeklima, tåler vind og vejr og er godkendt til forsamlinger. Samtidig skaber deres smukke nordiske design en særlig autentisk stemning og forventning med det samme.

Rent praktisk er tipier fleksible. Siderne kan åbnes, der er mulighed for fast gulv og teltene passer til mange forskellige overflader og landskaber – og så kan de bruges året rundt, hvis vi tilknytter en varmekilde. Til efterår- og vintersæsonen er det populært at bruge gennemsigtige facader, og det er da også utrolig stemningsfuldt at nyde efterårets mange farver og vinterens renhed inde fra et varmt telt.

Vores telte er desuden nemme at kombinere i forskellige opstillinger, så rummet er skabt til dit arrangement – og bare rolig, vi kommer ud og stiller op og tager det ned igen.

Stratus 72

Det Fleksible Telt
Med Mange Sider

Stratus er vores mest fleksible telt. Teltets sider kan rejses op, så man kan nyde udsigten inde fra teltet. Derudover øges det dækkede areal fra 83 kvm til 132 kvm, når alle sider er oppe. Funktionen gør det også muligt at “linke” teltene sammen, således at der bliver skabt eet stort rum. Dermed kan vi lave en teltopsætning til selv de aller største arrangementer.

72 personer med 8 personer pr. bord
54 personer med 6 personer pr. bord

Max kapacitet med siderne oppe er 128 personer.
Teltet er 10,3 meter i diamater med siderne nede
13 meter i diamater med siderne oppe.
Højden på teltet er 7,4 meter.

Cirrus 40

Det “lille” telt

Cirrus teltet er et mindre telt til 35-40 pers. Teltet har faste sider og mulighed for en stor åbning. Den “lille” fest kan dermed også holdes i et af vores skønne telte. Cirrus teltet fungerer også perfekt som “dansetelt” eller lounge-område når det bliver bygget sammen med en Stratus.

40 personer med 8 personer pr. bord
30 personer med 6 personer pr. bord

Teltet er 8,25 meter i diameter
med et areal på 49 kvm.
Højden på teltet er 6,1 meter.

Nimbus

Side kick teltet

Nimbus teltet er vores alsidige “side kick”, som kan bruges til et hav af formål. Teltets enkle udforming matcher flot de større telte og kan løse behovet, når der er brug for en mindre pavilion til f.eks grillmesteren eller kokken. Teltet kan også bruges som chillout-område eller “rygetelt”.

Teltet er 5,5 meter i diamater
med et areal 24 kvm.
Højden på teltet er 3,6 meter.

The Horse Box Bar

Velkommen til en ny type bar

Vores mobile bar kommer komplet med 4 haners fadølsanlæg, stort bar-køleskab, højkapacitets kaffemaskine, isbrønd, fyldt vandtank og egen spildevandstank – tilslut strøm, fyld baren op og I er klar til fest. Og hvorfor ikke lave cocktails “on tap” og løfte festen til et nyt niveau.

  • 4 fadølshaner
  • Køleskab
  • Isbrønd
  • 100 liters vandtank
  • Håndvask

Vi sørger for høj standard – aldrig standardløsninger

Hos Luksustelte er hvert arrangement unikt, og vi leverer høj standard hver gang. Der er altid en masse forventninger at indfri, så vi lytter og spørger, til vi har den fulde ønskeliste og ud fra den kan vi sammen skabe de perfekte rammer.

Fleksible telte og gode kontakter

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal bidrage med. Udover vores fleksible telte kan vi sørge for alt fra møbler og gulv til bålsted og bar. Vi har varmekanoner, lydanlæg og tallerkner, glas, bestik mm. Og ikke at forglemme hyggelige lyskæder, bålfade, fadølsanlæg og diskokugle. Derudover har vi gode kontakter til både, catering, fotograf, dekoratør, bartender og mege mere.