FLERE TELTE V/ HEARTLAND BANQUET

FLERE TELTE V/ HEARTLAND BANQUET

Ved 2024 Heartland Festival havde vi flere telte med ved Heartland Banquet. De forskellige telte dannede rammen for området ved den store festival plads. Vores største Mastetelt 14×26 var selve restauranten, hvor Falsled Kro var værter for den tilbagevendende gastronomiske institution Heartland Banquet. Her var det Simon Juel, Kasper Hasse og resten af det talentfulde hold, som står bag den hæderkronede fynske kro. De forkælede gæsterne med fokus på sæsonens lokale råvarer, samt med inspiration fra både det danske og franske køkken.

falsled-kro-heartland-banquet-restaurant-festival

POP-UP RESTAURANT I TELT

Falsled Kro var igen vært for en uforglemmelig festivaloplevelse for rigtig mange deltagere. De var i velkendte omgivelser i det store telt i slotsparken på Egeskov Slot. Her var der dækket op på langborde uden hvide duge og en lidt højere lydniveau end normalt. Køkkenchef Simon Juel skabte en særlig menu til lejligheden, der kombinerede det klassiske Falsled med nye fortolkninger af kroens traditioner.

Falsled Kro har i årtier været et centrum for uforfalsket gastronomi. Kroen har en historie der går tilbage til 1500-tallet, og har gennemgået forskellige transformationer, fra værtshus til købmandsbutik og endda benzintank. I 1970’erne satte køkkenchefer som Michel Michaud og Jean Louis Falsled Kro på landkortet ved at introducere danskere for fransk gastronomi i verdensklasse. Siden da har kroen opretholdt en ikonisk status på den danske restaurantscene.

falsled-kro-heartland-banquet

OMKRING 200 GÆSTER TIL SPISNING I TELT

Ved Heartland Banquet er der dækket op ved langborde til omkring 200 gæster. Konceptet ved Heartland Banquet er at middagen varer ca. 1,5 time fra ankomst til afgang – og hvis gæsterne har lyst til at blive længere, kan de trække sig ud i den tilstødende Banquet-lounge og færdiggøre sin vin mv. Her stod flere af vores nimbus tipier klar med borde under.
Langbordene var dækket uden duge og maden blev serveret på delefade, hvilket vil sige at de
 forskellige selskaber vil dele bord med hinanden. I prisen er det ca. 75 cl. vin pr. person, hvor det er muligt at vælge mellem alkoholfri og ikke-alkoholfrit. Menuen er fastlagt på forhånd. Ønsker gæsterne at tilkøbe andet/øvrige drikkevarer, kan dette gøres i den tilstødende “Banquet Vinbar”.

vinbar-stratus-tipi-telt-heartland

HEARTLAND BANQUET VINBAR x SOMA

Sammen med SOMA skabte Heartland en vinbar ved siden af Banquet-teltet. Her var atmosfæren indbydende og et sted hvor gæsterne kunne nyde en flaske vin i godt selskab. Dette kunne gøres enten før eller efter middagen eller når festivalgængerne havde lyst.
Der var mulighed for at vælge mellem mere end 40 forskellige flasker – så enhver smag kunne tilfredsstilles.

SOMA navnet er fra Sarah Onat og August Magnusson, som er to venner med stor erfaring i den københavnske restaurantscene. Begge deler de en passion for vin, håndværket bag og for at skabe unikke oplevelser sammen.

nimbus-tipi-isbar-overdaekke

ISBOD UNDER NIMBUS TIPI

Udover stratus tipien og det store mastetelt stod der også flere nimbus telte ved Heartland Banquetten. Bl.a. stod Frossenpind og solgte deres lækre ispinde. De havde en frysebox stående, samt lagt en masse høballer omkring, hvor festivalgæsterne kunne nyde deres is.

Frossenpind fremstiller håndlavede ispinde, med unikke råvarer. Frossenpind er stiftet af Hussein Mustapha, som har 10 års erfaring som michelinkok både i Danmark og på den internationale scene.

teltfest-outdoorfest-teltunivers

SE OGSÅ